Yrityskonsultointi

Palvelemme kiinteistö- ja rakennusalan organisaatioita tarjoamalla asiantuntijatukea ja konsultointia erilaisiin yrityksen ja henkilöstön ammattitaidon kehittämiseen sekä uudistamiseen liittyviin projekteihin. Asiantuntijoillamme on kymmenien vuosien kokemus alan liiketoiminnan konsultoinnista ja kehittämisestä.

Kaikessa Kiinkon toiminnassa on tavoitteena alan menestyksen edistäminen työpaikoilla sujuvasti arkeen sovellettavin keinoin.

Esimerkkejä konsultoinneistamme:

Yrityskohtaiset palkkausjärjestelmät ja sopimukset

Kiinteistöalan Koulutuskeskus kehittää ja tekee yrityskohtaisia palkkausjärjestelmiä ja sopimuksia (esim. kannustejärjestelmät). Voimme olla sovitulla tavalla mukana erilaisissa kehitysprojekteissa tai niiden vaiheissa. Ulkopuolinen asiantuntija tuo projektiin myös kokemuksen kautta syntynyttä tietoa ja kokonaisuuksien hallintaa.

Toimintakyvyn ja laadun kehittäminen

Konsultoimme ja valmennamme erilaisia yritystoiminnan kehittämisprojekteja, esimerkiksi laadun kehittäminen tai yrityksen toimintakyvyn tehostaminen.

Yrityskohtainen valmennus- ja konsultointiohjelma voi sisältää esim. seuraavat osiot: yrityksen nykytilan arviointi, analyysi ja profilointi, laatuprojektin perustaminen, laatuprojektin käynnistämissuunnitelma, laatuprojektin toteutus- ja seurantasuunnitelma sekä laatuprosessin jatkuva ylläpito.

Koulutus, valmennus ja konsultointi räätälöidään aina sopimuksen mukaan, yrityskohtaisesti.

Yhteydenotot ja tarjouspyynnöt:

Liiketoimintajohtaja Matti Oinonen
puh. 0400 678 721, matti.oinonen@kiinko.fi

Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy | Työelämäpalvelut | Malmin asematie 6, 00700 HELSINKI | p. 09 3509 290 | Yhteystiedot »

KIINKON TYÖELÄMÄPALVELUT - 35 vuotta kiinteistöalan kehittäjänä!

Sivun alkuun | Rekisteriseloste »