Kehitä henkilöstön osaamista - investoit yrityksesi kilpailukykyyn

Kiinteistö- ja rakennusalan koulutuksen keskeisin tarkoitus ja päämäärä on organisaation ja koulutettavan menestyminen alalla sekä laadukkaan osaamisen, työn ja palveluiden mahdollistaminen. Kiinkon monipuolisista koulutuspalveluista organisaatiot löytävät helposti strategiaansa ja tilanteeseen soveltuvat koulutukset.

KIINKO - alan parhaaksi

Kiinko on yhteisnimi vuonna 1978 perustetulle Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy:lle ja 1989 perustetulle Kiinteistöalan Koulutussäätiölle.

Kiinko tarjoaa lisä- ja täydennyskoulutusta sekä ammattitutkintoja kiinteistöalan ammateissa toimiville ja alalle hakeutuville henkilöille. Koulutusta järjestetään myös yrityskohtaisina tai räätälöityinä toteuksina. Koulutuksien kohderyhmään kuuluvat muun muassa toimihenkilöt, asiantuntijat ja yritysten johtohenkilöt.  

Kiinkon koulutusalueita ovat isännöinti ja asuminen, taloushallinto, rakennuttaminen ja suunnittelu, kiinteistönvälitys ja -arviointi, käyttö ja ylläpito ja kiinteistöliiketoiminta.

Lisää koulutuksistamme: www.kiinko.fi

 

 

 

 

Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy | Työelämäpalvelut | Malmin asematie 6, 00700 HELSINKI | p. 09 3509 290 | Yhteystiedot »

KIINKON TYÖELÄMÄPALVELUT - 35 vuotta kiinteistöalan kehittäjänä!

Sivun alkuun | Rekisteriseloste »